1642

HS Medicare faszenes fogkefe

A HS Medicare fogkefével többet tehetsz az egészséges fogakért, fogínyért, mint eddig bármikor. A hagyományos fogkefékhez képest sokoldalúbb, alaposabb fogköztisztítást tesz lehetővé. A faszenes fogkefe különösen ajánlott szájszag vagy kávétól, dohányzástól elszíneződött fogak tisztítására.

Beszerzés alatt

A faszén a besárgult fogak és a szájszag régóta használt ellenszere. A kávé, tea, dohányzás okozta elszíneződésk ellen különösen ajánlott!

Kézre álló, csúszásgátló kialakítás teszi könnyebbé a használatot. A puha sörték lehetővé teszik az érzékeny fogak alapos tisztítását. 

A fej vékonyított és kerekített végének köszönhetően a hátsó fogakat is eredményesen tisztítja.

A HS Medicare fogkefe antibakteriális hatású és a kettős sörterendszernek köszönhetően a fogselymet is helyettesítheti. A hosszabb, vékony szálak a fogközöket is kitűnően kitisztítják a fogíny felsértése nélkül, míg a hagyományos szálak a fogfelületet tisztítják.

Semmit sem kockáztatsz ha kipróbálod, a fogkefére 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
HS Medicare faszenes fogkefe | Kor: 25-34 | Bőrtípus: vegyes

jó!

nagyon jó puha a sörtéje, alaposan tisztít, nem sérti fel az ínyem, és nem karcolja a fogzománcot. nem olyan nagy a feje, így a belső fogakat is könnyebb tisztítani vele. nekem bevált :)