918

HS Medicare arany fogkefe

Az arany nem csak csillogásával ragadja meg a figyelmet, hanem az egészségre gyakorolt hatása miatt is népszerű évszázadok óta.A HS Medicare fogkefével többet tehetsz az egészséges fogakért, fogínyért, mint eddig bármikor. A hagyományos fogkefékhez képest sokoldalúbb, alaposabb fogköztisztítást tesz lehetővé.

Raktáron

A sörtéken lévő arany részecskék hozzásegítenek a megfelelő szájhigiénia kialakításához - küzd a baktériumok és a fogíny és szájüreg problémái ellen. 

Kézre álló, csúszásgátló kialakítás teszi könnyebbé a használatot. A puha sörték lehetővé teszik az érzékeny fogak alapos tisztítását. A hagyományos fogkefék nejlon szálainál sokkal vékonyabb PBT sörték kiválóan tisztítanak, sokkal alaktartóbbak.

A fej vékonyított és kerekített végének köszönhetően a hátsó fogakat is eredményesen tisztítja.

A HS Medicare fogkefe antibakteriális hatású és a kettős sörterendszernek köszönhetően a fogselymet is helyettesítheti. A hosszabb, vékony szálak a fogközöket is kitűnően kitisztítják a fogíny felsértése nélkül, míg a hagyományos szálak a fogfelületet tisztítják.

Semmit sem kockáztatsz ha kipróbálod, a fogkefére 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

4.5
2 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
HS Medicare arany fogkefe | Kor: 25-34 | Bőrtípus: vegyes

Nagyon puha sörtéi vannak. Az általam eddig használt fogkefékhez képest sokkal jobban teljesít , de fogselymezi néha kell mellette.

HS Medicare arany fogkefe | Kor: 25-34 | Bőrtípus: vegyes

Egész jó

Többféle fogkefét kipróbáltam az oldalról. Egész jó termék, csak sajnos nem tisztítja maradéktalanul a fogközöket.