2560

Heimish Artless Glow Base SPF 36/ PA++

Ez a primer megbízható fényvédelmet és tökéletes alapot biztosít a sminkeléshez. A gyöngyszínű formula ragyogóbbá teszi és javítja a bőr tónusát, kisimítja és egyenletesebbé teszi a bőrtextúrát. Borsmenta levélkivonata a tisztább bőrkép kialakulását, csipkebogyó kivonata a külső stresszorok elleni védekezést segíti.

6 980 Ft
6980
Egységár: 175 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Fedezd fel a Heimish Artless Glow Base primert, amelynek segítségével ragyogó bőrt és a hibátlan sminket varázsolhatsz!

Ez a primer megbízható fényvédelmet és tökéletes alapot biztosít a sminkeléshez. Rózsaszín gyöngy alap: a gyöngyszínű formula ragyogóbbá teszi és javítja a bőr tónusát, kisimítja és egyenletesebbé teszi a textúráját. Kiemelt összetevője a borsmenta levélkivonat és a csipkebogyó kivonat, előbbi tisztábbá teszi a bőrképet, utóbbi védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.

O/V cseppes struktúra: a vízmolekulák körbeölelik az olajcseppeket, így természetes és folyamatos hidratálást biztosít. Védi a bőrt mind az UVA , mind pedig az UVB sugárzástól, hogy megelőzze a bőr korai öregedését.

Használd a smink előtt, hogy előkészítsd a bőrt, vagy önmagában, hogy kiemeld a bőröd természetes szépségét. Az ultra könnyű textúra gyorsan felszívódik, és egyenletes felületet teremt, amely ideális alapot nyújt a sminknek.

Használata: Vigye fel vékony rétegben a bőr textúrája mentén és finoman ütögesd a bőrbe sminkelés előtt.

Kiszerelés: 40ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés