1712

Dentalcare Nitens faszenes fogkefe

Antibakteriális faszenes fogkefe a fehér fogakért és a jó leheletért! Kettős sörtéivel a fogközökből is eltávolítja az ételmaradékot, és megszünteti a fogakon kialakuló bevonatot. Fogfehérítő és rossz lehelet elleni hatása miatt különösen ajánlott dohányzóknak, kávé és tea ivóknak.

Raktáron

Faszenes fogkefe kimagasló antebakteriális tulajdonsággal. Fogfehérítő és rossz lehelet elleni hatása miatt különösen ajánlott dohányzóknak, kávé és tea ivóknak. 

Dentalcare faszenes fogkefe

Dentalcare fogkefe kettős sörte

Az összes Dentalcare fogkefe kettős sörterendszerű

Szemben a hagyományos fogkefékkel a Dentalcare fogkefék kétféle sörtét tartalmaznak. A finom, hosszabb sörték gyengédek a fogínyhez, míg a normál sörték elvégzik a felületi tisztítást. A gyártó tapasztalata és klinikai kísérletek alapján alakították ki a sörték átmérőjét és mennyiségét, és ez az optimális kombináció biztosítja a hosszú élettartamot és a kíméletes tisztítást. 

Dentalcare fogkfe kettős sörte tisztító hatás

A finomabb és hosszabb sörték eltávolítják az ételmaradékokat a fogközökből. A kettős sörte megoldás a legfejlettebb módon tisztítja a fogakat és egyben finoman masszírozza a fogínyt is. 

 

Dentalcare fogkefe kettős sörte

A fogkefék sörtéit általában szögletesre vágják, azonban a Dentalcare sörtéi gömbölyítettek. Így még a gyerekek növekedésben lévő fogaihoz és az érzékeny fogínyűek is használhatják.
A Dentalcare Supersoft 015 fogkefe 0,15mm-es ultra vékony sörtéket használ, amelyek kb. 30% puhábbak a hagyományos fogkeféknél. A vérzésre hajlamos, érzékeny fogínyhez is ideális. 

Minden Dentalcare fogkefe sörtéi antibakteriális bevonattal vannak ellátva, amelyek a baktériumok akár 99.9%-át elpusztítják! 

A bevonat megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal gátolják a fogszuvasodást és a rossz lehelet kialakulását.  

Kiszerelés: 1db

 

 

 

 

 

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
Dentalcare Nitens faszenes fogkefe | Kor: 19-24 | Bőrtípus: vegyes

5*

Úgy voltam vele, a fogkefe az fogkefe akármennyire is felhypeolják, nem gondoltam volna, hogy ennyi különbség lehet. :D Kíváncsiságból rendeltem meg, meg persze a menő fekete színe miatt (és mert imádom a teát). Érzékeny az ínyem és fogam, ezzel a kefével viszont nagyon kellemes a fogmosás. Rendesen masszírozós érzés, semmi vérzés vagy fájdalom, kímélően szedi le az étel és italszennyeződéseket. A markolat csúszásgátlós, stabil. Egyedül talán a nyelvtisztítót hiányolom róla, de így is örülök hogy rátaláltam, strapabírónak tűnik, de biztosan újra fogom rendelni!