2024

Coxir Black Snail Collagen toner

A Black Snail Collagen toner csiganyál, kollagén és fekete bab tartalmával optimális hidratáltságot biztosít a bőrnek és visszaadja finom ragyogását. A csiganyál sejtmegújító hatása, az öregedésgátló adenozin, a tápanyagdús fekete bab fiatalosan feszessé és ragyogóvá teszi a bőrt.

Coxir Black Snail Collagen Toner

6 270 Ft
6270
Egységár: 42 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A Black Snail Collagen toner csiganyál, kollagén és fekete bab tartalmával megelőzi, hogy a bőr nedvességet veszítsen és visszadja az arcbőr finom ragyogását.

A Black Snail Collagen toner csiganyál, kollagén és fekete bab tartalmával optimális hidratáltságot biztosít a bőrnek, megelőzi hogy a bőr értékes nedvességet veszítsen a nap folyamán, tápanyagokkal tölti fel és visszadja finom ragyogását.

  • A csiganyál-szűrlet mélyen hidratálja a bőrt, növeli elaszticitását és védi a környezet káros hatásaitól így csodás anti-aging ápolást nyújt.
  • A kollagén vízzáró filmréteget képezve a bőr optimálás hidratáltságáért felel.
  • A fekete magok: fekete szezámmag, fekete rizs és fekete bab rengeteg tápanyagot tartalmaznak így növelik a bőr vitalitását és ellenállóképességét.
  • Adenozint is tartalmaz, amely klinikai tesztek által bizonyítottan javítja a ráncok állapotát, megerősíti és stimulálja a sejtregenerációs folyamatokat, elősegíti a kollagén-szintézist, így növeli a bőr rugalmasságát és segít megelőzni a bőr korai öregedését.

Használata: Arctisztítás után oszlass el egyenletesen megfelelő mennyiségű tonert az arcbőrön és nyakon (vattakorongot is használhatsz), majd az ujjvégekkel ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: Coxir Black Snail Collagen Toner

Kiszerelés: 150ml


 


 


 

black-snail-collagen-toner-coxiralkalmazasi-sorrend​​

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés