2050

Coxir Black Snail Collagen szemránckrém minta

Próbáld ki a Black Snail Collagen szemránckrémet, amely csiganyál, kollagén és tápláló fekete bab tartalmával optimális hidratáltságot biztosít a szem körüli érzékeny bőrnek és halványítja a finom rácokat. A csiganyál sejtregeneráló hatása és az adenozin fiatalosan ragyogóvá teszik a bőrt.

140 Ft
140
Raktáron

A csiganyál, kollagén és fekete bab összetevőkkel dúsítot Coxir szemráckrém, feszesíti és védi a szem körüli érzékeny bőrt!

A Black Snail Collagen szemránckrém csiganyál, kollagén és fekete bab tartalmával optimális hidratáltságot biztosít a szem környék érzékeny bőrének, megelőzi hogy veszítsen tömörségéből, tápanyagokkal tölti fel azt és finoman ragyogóvá teszi. Értékes összetevői feltöltik a finom ráncokat és simábbá teszik a bőrt.

  • A csiganyál-szűrlet mélyen hidratálja a bőrt, növeli elaszticitását és védi a környezet káros hatásaitól így csodás anti-aging ápolást nyújt.
  • A kollagén vízzáró filmréteget képezve a bőr optimálás hidratáltságáért felel.
  • A fekete magok: fekete szezámmag, fekete rizs és fekete bab rengeteg tápanyagot tartalmaznak, így növelik a bőr vitalitását és ellenállóképességét.
  • Adenozint is tartalmaz, amely klinikai tesztek által bizonyítottan javítja a ráncok állapotát, megerősíti és stimulálja a sejtregenerációs folyamatokat, elősegíti a kollagén-szintézist, így növeli a bőr rugalmasságát és segít megelőzni a bőr korai öregedését.

Használata: Oszlass el egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket az szem környéken majd az ujjvégekkel finoman ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Kiszerelés: 1ml

5
2 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
Coxir Black Snail Collagen szemránckrém minta | Kor: 35-54 | Bőrtípus: zsíros

Sokszor nyúlok érte.

Felváltva használok szemkörnyék ápolókat, a bőröm pillanatnyi hangulatától függően. Jó kis cucc ez, gyakran kenegetem.

Coxir Black Snail Collagen szemránckrém minta | Kor: 35-54 | Bőrtípus: normál

Jól hidratál

Felkenéskor nagyon kellemes, kicsit nyúlós krém. Nem sűrű, nem nehezít el, viszonylag gyorsan felszívódik. Puha, és hidratált a szemkörnyékem utána. Mintám volt, tehát hosszútávú hatásról nem tudok beszámolni, de a minta alapján egy nagyon jó szemkörnyékápolónak tűnik.