2027

Coxir Black Snail Collagen arckrém

A Black Snail Collagen arckrém csiganyál-szűrlet, kollagén és tápláló fekete bab tartalmával optimális hidratáltságot biztosít a bőrnek és halványítja a finom rácokat. A csiganyál és kollagén mellett öregedésgátló adenozin, és bőséges mennyiségű aloé-kivonat teszi ragyogóan széppé a bőrt.

Coxir Black Snail Collagen Cream

6 690 Ft
6690
Egységár: 134 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Vége a ráncoknak! Ez az arckrém csiganyál-szűrlet, kollagén és fekete bab tartalmával táplálja a bőrt, védi a kiszáradástól és visszaadja annak fiatalos ragyogását!

A Black Snail Collagen arckrém csiganyál, kollagén és fekete bab tartalmával optimális hidratáltságot biztosít a bőrnek, megelőzi, hogy veszítsen nedvességtartalmából, tápanyagokkal tölti fel azt és visszaadja finom ragyogását.

Értékes összetevői feltöltik a finom ráncokat és simábbá teszik a bőrt.

  • A csiganyál-szűrlet mélyen hidratálja a bőrt, növeli elaszticitását és védi a környezet káros hatásaitól így csodás anti-aging ápolást nyújt.
  • A fekete magok: fekete szezámmag, fekete rizs és fekete bab rengeteg tápanyagot tartalmaznak, így növelik a bőr vitalitását és ellenállóképességét.
  • A kollagén vízzáró filmréteget képezve a bőr optimálás hidratáltságáért felel.
  • Adenozint is tartalmaz, amely klinikai tesztek által bizonyítottan javítja a ráncok állapotát, megerősíti és stimulálja a sejtregenerációs folyamatokat, elősegíti a kollagén-szintézist, így növeli a bőr rugalmasságát és segít megelőzni a bőr korai öregedését.

Használata: Oszlass el egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított, tonerrel előskészített arcon és nyakon, majd az ujjvégekkel finoman ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: Coxir Black Snail Collagen Cream

Kiszerelés: 50ml


 


 


 

black-snail-collagen-arckrem-leiras

alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés