-50%
Közeli lejárat
2024.06.14.
2371

COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C ajakfeltöltő

Hidratál és vitalizál, hogy harmatos és telt ajkakat varázsoljon! Ez a többfunkciós ajakfeltöltő AHA-t és BHA hámlasztó összetevőt valamint C-vitamint is tartalmaz, láthatóan dúsítja, bársonyossá és puhává teszi az ajkakat.

COSRX Lip Plump Refresh AHA BHA Vitamin C Lip Plumper

8 990 Ft
4 490 Ft
4490
Egységár: 225 Ft/g
Raktáron
Közeli lejárat : 2024.06.14.

Hámlaszt, táplál és feltölt, hogy ajkaid lágyan csábítóak és egészségesebb megjelenésűek legyenek, mint valaha!

A COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C ajakfeltöltő egy többcélú ajakápolási formula, amelyet bármikor alkalmazhatsz, ha száraznak érzed az ajkaidat és élettel telivé szeretnéd tenni őket.

 Az összetevők tökéletes elegye (pl. AHA + BHA (betain-szalicilát) + C-vitamin) hidratálást és táplálást biztosít, rugalmassá, puhává és energiával telivé varázsolja az ajkakat.

A hámlasztó és tápláló összetevők mellett feltöltő hatása is van, hogy ajkaid ne csak rugalmasak és bársonyosak, de egészségesen teltek is legyenek.

Használata: Vidd fel a megfelelő mennyiséget az ajkakra. Az ajkak állapotától függően, a dúsító hatás miatt bizsergő érzést tapasztalhat, ami gyakori az ajakfeltöltési termékeknél (amit a vanillil-butil-éter okoz).

Termék eredeti neve: COSRX Lip Plump Refresh AHA BHA Vitamin C Lip Plumper

Kiszerelés: 20g

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C ajakfeltöltő | Kor: 35-54 | Bőrtípus: vegyes

A legjobb ajakápoló!!!

Mindig is cserepes, rendkívül száraz volt a szám, ami létezik ajakápoló, én kipróbáltam. Sok-sok év után ez volt az első, ami valóban segített a száraz ajkaimon, érezhetően puhábbak, kevésbé cserepesedik, és szépen felölt, 10 csillag.