641

COC kabuki ecset

Napjainkban a kabuki ecset az egyik legfelkapottabb sminkecsetnek számít. Praktikus méret, könnyű használat, tökéletes végeredmény, mindez most édes, rózsaszín dizájnban egyesítve.
Akár laza, akár kompakt púdert használsz, ez a puha és rugalmas kis ecset a finom, szintetikus szálaival biztosítja számodra a zökkenőmentes felvitelt az arcra, nyakra és testre egyaránt.  

3299 3 299 Ft

Elérhetőség: Raktáron

A kabuki ecseteket Japánban használták először, ahol a színházi élet fontos részei voltak, mivel a színészek rengeteg sminket használtak, vastag, nehéz rétegben vitték fel az arcukra, hogy még erősebben hangsúlyozzák a karaktert, amit játszottak. Ezeknek az ecseteknek a segítségével vitték fel a rizsport az arcukra és egységesítették az egész sminket.

A kabuki ecsetek népszerűségüket az ásványi sminknek köszönhetik elsősorban, újabban azonban egyre elterjedtebb a használatuk a folyékony alapozókhoz is. A kabuki ecsetek extra puha, nagyon sűrű fejű ecsetek. A tömör és puha szálak biztosítják a lehető leglágyabb felvitelt, a púder egyesülését a bőröddel úgy, hogy a fedés tökéletes, az arcszín pedig természetes módon egységes legyen.
Púderhez, pirosításhoz, bronzosításhoz egyaránt nagyon jól használható.

Használat, ápolás:  Az első használat előtt samponos langyos vízzel, mosd meg az ecsetek szőrét ügyelve arra, hogy a nyélbe ne folyjon be a víz, és fektetve szárítsd meg őket. A hosszú élettartam és a higiénia miatt rendszeresen tisztísd meg az ecseteidet. A kezdeti szőrhullás természetes, az első pár használat és mosás után ez megszűnik.

Méret:

  • magasság: 6,5 cm
  • nyél átmérője: 3,9 cm
  • ecset átmérője: 2,9 cm

 

Összetevők:-.,

Írj véleményt


Hasonló termékek