A sztár-kozmetikum, amire a bőrödnek szüksége van - COSRX Balancium Comfort ceramidos arckrém!

Cikkünből megtudhatod, miért a COSRX Balancium Comfort ceramidos arckrém a sztár-kozmetikum!


Az érzékeny, száraz bőr sokszor csak egy kis extra kényeztetésre vágyik, ami körbe öleli, akár egy komfortos takaró. Ebben nyújt segítséget a COSRX Balancium Comfort ceramidos krém, ami szuper gyengéd, EWG* Zöld besorolású natúr összetételével megnyugtatja és puhábbá teszi a bőrt, megerősíti a bőr saját védőrétegét anélkül, hogy zsíros érzetet okozna.

Az egyik fő összetevője az RX. Ceramid, ami a COSRX saját fejlesztésű formulája, ami háromféle ceramidból áll.

De miért jó, hogy 3 féle ceramidot is tartalmaz?

A Ceramidok, az az lipidek (zsírok) a bőr felső rétegeiben vannak jelen. A bőr összetételének 50%-át teszik ki, így nem csoda, hogy nagyon fontos szerepet töltenek be a bőr szerkezetében és annak külső káros hatások elleni védelmében.

A legegyszerűbb, ha a ceramidokat téglák közötti habarcsként vagy ragasztóként képzeled el, amik segítik a bőr szerkezetének tartását és védőréteget képeznek a bőr felületén. Csökkentik a bőr láthatatlan vízvesztését és meggátolják a szennyeződések, mikroorganizmusok bőrbe bejutását.
Sőt a ceramidok erősen hozzájárulnak a bőr fiatalos és egészséges megjelenéséhez. Növelik a bőr hidratációját és feszességét, így kisimítva a finom vonalakat és ráncokat.

A ceramidok mellett gyógyszerészeti tisztaságú Centella Asiatica, és más magas hatékonyságú, prémium összetevők segítenek helyreállítani a bőr olaj-víz egyensúlyát, és javítják a bőr rugalmasságát.

Nincs többé hámló, száraz bőr!

Szuper gazdag, matt és balzsamos textúrájával megszünteti a bőr szárazságát, véget vet a hámló foltoknak, erősíti a meggyengült bőr barriert és elősegíti a pattanások utáni bőrgyógyulást.

Kortól függetlenül, a család minden tagja használhatja, de nyugi 80g-os kiszerelésével sokáig elég lesz!

*Az EWG vagyis Environmental Working Group egy olyan szervezet, ami két szempont szerint sorolja be a különböző hatóanyagokat és vegyszereket, az egészségünkre és környezetünkre gyakorolt hatásuk alapján.