A 7 leggyakrabban elkövetett hiba a 7-Skin Metódussal kapcsolatban

Te is kipróbáltad már az 7-Skin Metódust, de úgy érzed, valami mégsem stimmel? Lehet, hogy néhány alapvető hibát követsz el, ami megakadályozza, hogy teljes mértékben kihasználd ennek az innovatív bőrápolási módszernek az előnyeit.

Te is kipróbáltad már az 7-Skin Metódust, de úgy érzed, valami mégsem stimmel? Lehet, hogy néhány alapvető hibát követsz el, ami megakadályozza, hogy teljes mértékben kihasználd ennek az innovatív bőrápolási módszernek az előnyeit. Most elárulom neked, mi lehet a baj, és hogyan javíthatod ki ezeket a hibákat.

1. Túl sok terméket használsz

Az 7-Skin Metódus alapelve az, hogy több réteg hidratáló tonert használsz az arcodra, hogy megfelelően hidratált és ragyogó legyen a bőröd. Azonban nem mindegy, hogy milyen típusú terméket választasz. Például, ha túl sok alkoholt vagy illatanyagot tartalmazó tonert használsz, az irritálhatja és kiszáríthatja a bőrödet. Ehelyett válassz olyan tonereket, mint a Benton Deep Green Tea Toner, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, és segítenek megőrizni a bőr hidratáltságát.

2. Nem megfelelőt tonereket kombinálsz

Az 7-Skin Metódus során fontos, hogy megfelelően kombináld a tonereket a bőröd igényeinek megfelelően. Például, ha zsíros bőröd van, akkor inkább könnyű, vízbázisú tonereket válassz, mint például a PURITO Centella Green Level Calming Toner, amely nyugtatja és hidratálja a bőrt, miközben nem hagy zsíros érzetet.

3. Nem várod meg, hogy az előző réteg megszáradjon

Az 7-Skin Metódusnál fontos, hogy minden réteg toner felvitele után megvárd, amíg teljesen megszárad, mielőtt felvinnéd a következő réteget. Ha túl gyorsan haladsz, az nem csak azt eredményezheti, hogy a tonerek nem felszívódnak megfelelően, de a bőröd is ragadhatóvá válhat. Tehát ne siess, és adj időt a tonereknek, hogy hatékonyan működjenek.

4. Nem alkalmazol megfelelő mennyiségű tonert

Az 7-Skin Metódus hatékony működéséhez fontos, hogy megfelelő mennyiségű tonert használj. Ne sajnáld a terméket, és ne félj az újabb rétegek felvitele előtt. Azonban ügyelj arra, hogy ne vigyél fel túl vastag rétegeket, mert az csak a termék pazarlásához vezet.

5. Nem megfelelő technikát alkalmazol

Az 7-Skin Metódusnál fontos, hogy megfelelő technikát alkalmazz a tonerek felvitele során. Használj puha, pamut vattakorongot vagy a tenyered ujjait, hogy finoman nyomkodd be a tonert a bőrödbe. Kerüld az erős dörzsölést vagy húzást, mert ez irritálhatja a bőrt.

6. Nem figyelsz a bőröd reakciójára

Minden bőr más, és más módon reagál a különböző termékekre. Fontos, hogy figyeld a bőröd reakcióját az 7-Skin Metódus során, és alkalmazkodj hozzá. Ha irritációt vagy szárazságot tapasztalsz, lehet, hogy változtatnod kell a tonerek típusán vagy mennyiségén.

7. Nem zárod le a bőr ápolását

Az 7-Skin Metódus után fontos, hogy zárd le a bőr ápolását egy hidratáló krémmel vagy olajjal. Például a Pyunkang Yul Nutrition Cream tápláló és hidratáló formulája segít megőrizni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, miközben nyugtatja és védi azt a külső káros hatásoktól.

Összegzés

Az 7-Skin Metódus fantasztikus módja lehet a bőr intenzív hidratálásának és táplálásának, de csak akkor érheted el a legjobb eredményeket, ha helyesen alkalmazod. Kerüld el ezeket a leggyakoribb hibákat, és élvezd a hidratált, ragyogó bőrt, amit az 7-Skin Metódus nyújthat!