Kipróbáltuk - Black Sugar Perfect Essential bőrradír 2x

Ismerd meg a a Skinfood egyik bestseller termékét a Black Sugar Perfect Essential bőrradír 2x-t.

 

Mai tesztalanyunk a Black Sugar Perfect Essential bőrradír 2x (Black Sugar Perfect Essential Scrub 2x), mely termékről sok jót hallottunk. Történetesen ez a Skinfood egyik bestseller terméke.

A termék leírása

Fekete cukrot, rizsbort és gyümölcskivonatokat tartalmazó hámlasztó hatású maszk és bőrradír, amely gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, ragyogóbb és simább bőrfelszínt hozva létre. Fekete cukorral és rizsborral finomítja a bőr textúráját, táplálja, nyugtatja és finoman hámlasztja a bőrt.

Hogyan kell használni?

Tisztítás után vidd fel a nedves bőrre, és masszírozd körkörös mozdulatokkal 30 mp -1 percig, koncentrálva a mitesszeres és tág pórusú területekre. Hagyd hatni 10-15 percig, majd öblítsd le langyos vízzel. Használd hetente 1-3 alkalommal a bőrtípusodtól és bőröd állapotától függően. Nincs 10-15 perced? Használd bőrradírként, majd 1 perc múlva öblítsd le.

Csomagolás:

A maszk egy műanyag, csavaros tetejű, belső védőkupakkal ellátott tégelyben van, és nincs spatula az adagoláshoz.

Benyomásaim a termékről

Maga a termék nagyon sűrű, és bár kissé folyékonynak tűnik, teljesen felfordítható anélkül, hogy a termék kifolyna. Az illata is nagyon kellemes, elég édes és citrusos jegyeket tartalmaz. A peeling állaga durva, és ahogy az várható volt, rengeteg cukorszemcsét tartalmaz. Ha érzékeny a bőröd, azt javaslom, hogy ne nyomd nagyon erősen a bőrödre, mert az én bőröm egy kicsit kipirosodott radírozás közben.

Meglepetésemre, amikor vizet adunk hozzá, a bőrradír valóban elkezd egy kicsit habosodni. A cukor is elkezdett oldódni valamennyire. Körülbelül 30 másodperces radírozás után a bőröm hihetetlenül puhává és rugalmassá vált. Látszott, hogy az összes elhalt hámsejt eltávolításra került, és a bőröm egészségesen ragyogott.

Következtetés

Nagyon megszerettem ezt a bőrradírt, és mindenképpen javaslom. NEM ajánlom a napi használatot, mivel ez egy elég durva radír,de heti 1-2 alkalommal vagy kevesebbszer mindenkinek ideális lehet.

Érzékeny bőrű felhasználóknak érdemes először tesztelni egy kis foltot az arcuk oldalán, hogy biztosak legyenek benne, nem túl durva nekik.

Kiszerelés:
210 gramm

Pozitívum:
- Kellemes illat
- Hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket
- Jó ár/érték
- Puha és ragyogó bőrt hagy maga után

Negatívum:
- Túl durva lehet a nagyon érzékeny bőr számára

Ajánlanám ezt a terméket?

Azoknak ajánlom, akiknek egyrészt nem túl érzékeny a bőrük, másrészt szeretik az illatos bőrradírokat. Használata után hihetetlenül puhává és rugalmassá teszi a bőrt.

Értékelés:
4/5

Hol lehet megvásárolni:

www.bbkrem.huwww.areum.hu, valamint a Rossman üzleteiben.

Forrás: apricotseoul.wordpress.com