2433

Beauty of Joseon Matte Sun Stick: Mugwort + Camelia SPF50+/PA++++

Mindig úton vagy? Aktív életmódod miatt gondot jelent a fényvédelem? Ezzel a napozó stifttel egész nap biztonságban tudhatod a bőröd! Kényelmes újra felvinni a bőrre, matt finisht biztosít, nem csomósodik, és kordában tartja a faggyútermelést, miközben természetes növényi kivonattal hűsíti a bőrt.

Beauty of Joseon Matte Sun Stick: Mugwort + Camellia fényvédő stift

6 390 Ft
6390
Raktáron

Ha igazi örökmozgó vagy, a Beauty of Joseon Matte Sun Stick: Mugwort + Camellia lesz számodra a tökéletes nyári fényvédő társ!

A Matte Sun Stick-et Ramón @glowbyramon influencer és kozmetikai vegyész irányításával fejlesztették ki. Kiterjedt együttműködés után jött létre, aprólékosan végigjárva minden olyan folyamatot, amely a BOJ márka filozófiájába, a Modern Hanbang (hanbang: tradicionális gyógynövénygyógyászat) bőrápolásba illeszkedik.

A legtöbb napvédő stift a szabadtéri tevékenységekhez való használatra összpontosít, de ez esetben a BOJ szerette volna kiemelni a napvédő stiftek használhatóságát a nyüzsgő városokban zajló mindennapi életben is.

A terméken jelzett SPF és PA védelmi szint eléréséhez a fényvédőket 2-3 óránként ismét fel kell vinni, de ezt nem könnyű mindig megtenni. Ezért fejlesztettek ki ezt a matt finishű napvédő stiftet amely nem válik csomóssá, és nem érződik ragacsosnak vagy zsírosnak még akkor sem, ha a smink fölé több alkalommal újra felvitelre kerül.

A sebum-kontrollról szilikapor gondoskodik, amely a fokozott tapadás érdekében szabályozza a faggyútermelést, és matt, sima felületet biztosít csomósodás nélkül. Artemisia capillaris és zöld tea kivonatot tartalmaz, segít sima bőrt varázsolni, miközben megőrzi a nedvességet. Higiénikus, mivel nem kell kézzel felvinni, és kompakt, így bármikor és bárhol kényelmesen használható.

Artemisia Capillaris (ürömféle) A keleti gyógyászat története során fontos alapanyag volt. Hűsítő tulajdonsággal rendelkezik, és ősidők óta használják terápiás gyógyszerként a testhőmérséklet csökkentésére. A- és C-vitamint, valamint különböző ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek táplálni és megnyugtatni a bőrt.

Használata: Vidd fel a napvédelmet igénylő területekre, például az arcra és a testre. 2-3 óránként alkalmazd újra.

Jó tudni! Ha túlságosan kitolod a napvédő stiftet, por tapadhat rá, vagy eltörhet, ezért ajánlott csak annyira kitolni, amennyire szükséges.*A szilárd formula miatt, túlzott nyomás hatására a termék leválhat a tartályról vagy eltörhet. Finom görgető mozdulatokkal vidd fel. *A stick formula jellegéből adódóan, ahol enyhe fizikai nyomásra van szükség felvitelkor, a smink eltávolításara kerülhet, ha a terméket smink fölé használod.

Kiszerelés: 18g


 

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés