Kedvencekhez ad
LiveZilla Live Help
Tel.:  0676-508-760

Kizárólag eredeti BB krémek Koreából!

PoBling (Habalan)

 A Habalan Med & Beauty termékei újraértelmezik a szépség fogalmát és céljuk, hogy megfeleljenek a nők  igényeinek a világ minden táján.
 A Habalan Medical kifejlesztette a saját, egyedi technológiáját, mely a nagy frekvenciás hőkezelésen alapul, s ez  azóta egyre szélesebb körben terjed a bőrápoló vállalkozásokban, valamint a szépségszalonokban.
 Az egészség ugyanannyira fontos, mint a szépség és a fiatalság. Épp ezért a Habalan mindent megtesz annak  érdekében, hogy segítse az ügyfeleit az egészséges bőr elérésében és megtartásában.

2 Termék

Csökkenő
oldalanként

Rács  Lista 

 1. PoBling elektromos arctisztító
  Ingyenes szállítás

  PoBling elektromos arctisztító

  5 vélemény

  Prémium kategóriájú elektromos arctisztító már kétféle változatban, mely nem csak tisztít, hanem jelentősen képes javítani a bőr szerkezetét! Ragyogóvá, egységessé és egészségesebbé teszi a bőrt!

  Figyelem! Ebből a termékből silány minőségű, hamisított verziót is árulnak, elsősorban külföldi internetes oldalakon!. Nálunk azonban egyedi gyáriszámmal ellátott, igazoltan eredeti termékeket kapsz! Az eredetiséget a gyár honlapján ellenőrizheted a termék nyelén lévő gyáriszámmal: habalan.com (Egy számot max háromszor lehet beírni, hogy ne tudják másolni, utána "The goods is not authentic", azaz nem eredeti üzenetet ad.)

  • Percenkénti 10.000-es rezgés
  • Ultra finom arctisztító kefe
  • Vízálló
  • Cserélhető fej
  • Működés: 1AAA elemmel
  Learn More

  Ár: 9 999 Ft

 2. PoBling Prémium elektromos arctisztító pótfej

  PoBling Prémium elektromos arctisztító pótfej

  Pótfej a PoBling Prémium arctisztító készülékhez.Egy készülékhez lehet több fejet is használni, a család minden tagjának lehet saját arctisztítója.

  Learn More
  4 475 Ft

  Reward Points Policy 447 pont

2 Termék

Csökkenő
oldalanként

Rács  Lista