Kedvencekhez ad
LiveZilla Live Help
Tel.:  0676-508-760

Kizárólag eredeti BB krémek Koreából!

EQMAXON

Az EQMaxon nevéből az E.Q az Excellent Quality - Kimagasló Minőség rövidítése. A fogápolás területén átfogó újításokat vezettek be, számos díj és szabadalom kapcsolódik a nevükhöz. A fogkefe gyártás során felhasznált újítások és anyagok egy új korszakot jelentenek a fogápolás területén.

A nano technológia és a Dual Bristle System (duál sörte rendszer) a fogkefe hatékonyságát olyan szintre emelte, hogy az általuk gyártott fogkeféket már harminc országba exportálják a vevők nagy megelégedésére.

1 Termék

Csökkenő
oldalanként

Rács  Lista 

 1. EQ Wellbeing Nano ezüst junior fogkefe

  EQ Wellbeing Nano ezüst junior fogkefe

  2 vélemény

  Gyerekeknek, hölgyeknek ideális méretű fejjel.

  A szájhigiénia új fogalmát alkották meg az EQ.Tech  termékek, és innovatív ápolási technikát biztosítanak, hogy segítsék az otthoni szájápolást és könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék. A cél az egészséges fogak megőrzése, és az ezzel járó jó közérzet. A megelőzés a legjobb orvosság.

  A szép bőr, az ápolt haj fontos a megjelenés szempontjából. Azonban egy sárgás fog, vagy gyulladt fogíny tönkreteheti az összhatást. Semmi sem vonzza úgy a tekintetet, mint a fogon lévő bármilyen elváltozás. A tökéletes megjelenésért most sokat tehetsz!

  Új generációs fogkefe az egészséges fogakért, fogínyért és egészségért.

  Most többet tehetsz a fogaidért és az egészséges lehelletért, mint eddig bármikor.

  Learn More

  Ár: 790 Ft

1 Termék

Csökkenő
oldalanként

Rács  Lista