Kedvencekhez ad
LiveZilla Live Help
Tel.:  0676-508-760

Kizárólag eredeti BB krémek Koreából!

Bocas PCT-100 mitesszer eltávolító eszköz Zoom

Bocas PCT-100 mitesszer eltávolító eszköz

Ne nyomogasd kézzel a mitesszereket és pattanásokat további gyulladást okozva, inkább használd a Bocas erre a célre kialakított eszközét!

Beszerzés alatt

1 490 Ft
Reward Points Policy 149 pont pontot kapsz a termék megvásárlásáért .

Termékleírás

Részletek

Higiénikus és könnyen használható eszköz a mitesszerek könnyű eltvolításához. Az eszköz két különböző kialakítású vége segít a legmakacsabb mitesszerek és pattanások eltüntetésében is a nehezen hozzáférhető helyeken is. (fül, orrnyereg, stb.)

A csúszásmentes kialakítás még jobban megkönnyíti a mitesszer eltávolító (komedónyomó) használatát. A Bocasra jellemzően rendkívűl masszív kialakítás jellemzi, sok sok évig hű társad lehet.

Használat előtt célszerű gőzöléssel vagy melegvizes borogatással felpuhítani az arcbőrt. Használat előtt/után fertőtlenítsd az eszközt.

Összetevők

Összetevők

Összetevők: Nem

Értékelések

remekReview by Dávid
Életkor: 55-90Bőrtípus: vegyes
Nehezen hozzáférhető helyeken nélkülözhetetlen. Kis gőzölés-felpuhítás után remekül kiszedi a mitesszereket, anélkül, hogy a bőrön sérülést okozna, vagy kipirosítaná. (Létrehozva: 2017.07.30.)
AjánlomReview by Juli
Életkor: 25-34Bőrtípus: vegyes
Hasznos kis találmány.
Az benne a legjobb, hogy nem pirosodik ki az ember arca a használatától, ellenben a nyomkodásnál és nem okoz gyulladást sem. (Létrehozva: 2016.05.08.)
Hatékony eszközReview by M-né
Életkor: 35-54Bőrtípus: vegyes
Az orr környéke nálam mindigis kritikus terület volt, viszont kétségtelenül hatékony az eszköz. Higiénikus és könnyen használható eszköz a mitesszerek könnyű eltávolításához, segít a legmakacsabb mitesszerek és pattanások eltüntetésében is a nehezen hozzáférhető helyeken is. (fül, orrnyereg, stb.) Nyomkodásnál valóban jobb megoldás, csak rá kell jönni a technikájára. Már többször tisztítottam vele arcot, sokkal szebb a homlokom és az orrom környékén a bőr. (Létrehozva: 2016.03.07.)
TrükkösReview by Fanni
Életkor: 19-24Bőrtípus: vegyes
Önmagában eddig csak egyszer használtam, akkor félsiker volt. Arctisztítás, puhítást követően már sokkal erőteljesebb hatást nyújt. :) Nyomkodásnál valóban jobb megoldás, azonban rá kell jönni a technikájára, utána sima ügy.
Egy kis gyakorlás után megkönnyíti a mindennapokat. (Létrehozva: 2015.11.02.)
Jó dologReview by dorina
Életkor: 19-24Bőrtípus: vegyes
Hétfőn hozta a futár és szinte azonnal ki is próbáltam. Előtte meleg vízzel mostam arcot, de nem volt elég. Úgy tűnik, hosszabb puhításra lesz szükség a használat előtt. Az orr környéke nálam kritikus terület volt, néha fájt is, viszont kétségtelenül hatékony az eszköz. Eddig kétszer tisztítottam vele arcot, már most szebb az orrom és a homlokom. Sokkal jobb ez az alternatíva, mint a nyomkodás. Tapaszokkal együtt fogom használni a jövőben. (Létrehozva: 2015.07.02.)

Írd le a véleményed!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj