Kedvencekhez ad
LiveZilla Live Help
Tel.:  0676-508-760

Kizárólag eredeti BB krémek Koreából!

Teszt: So Natural Póruskezelő buborékos maszk
Közzétéve 2017.09.03. | Posted by László Viktória - sminkkel.com
 

A maszk nekem jóval több annál, mint hogy szebb lesz a bőröm utána. Arról szól, hogy teszek a szépségemért, hogy feltöltődöm. Amikor ehhez egy kis vidámság és pezsgés is párosul, az még jobb. :)

 

 

Kifejezetten tágak a pórusaim, és a mélytisztítás alapvető fontosságú, ha nem akarok pattanásokat vagy mitesszereket. Hámlasztok is rendszeresen, de a maszk fantasztikus kiegészítés. Kíváncsian vártam az első alkalmat.

 

Elég nagy tégelyben érkezett a So Natural Póruskezelő buborékos maszkja. Természetesen a dobozában van applikátor is. A benne lévő maszk elég sűrű, mégis habos és rugalmas, ahogy azt az instagramunkra feltöltött videón is láthatod.

 

Ilyen volt az arcom a maszk felvitele előtt, fürdés után:

 

So Natural Póruskezelő maszk teszt 

 

Nem csak tiszta bőrre lehet felvinni, és akkor is szorgalmasan kitakarítja a pórusaidat, ha nem mostál előtte arcot. Ahogy felvittem, 10-20 másodperc múlva elkezdenek mozgolódni a buborékok és pezsegni az arcom. A maszk megduzzad, és enyhén habossá válik. Ilyen lesz:

 

 So Natural Póruskezelő maszk teszt

 

Körülbelül 10-15 perc kell neki a „száradáshoz”, ez attól is függ, hogy milyen vastagon vagy vékonyan kentem fel. A száradás azért nem annyira a legjobb szó, mert igazából lyukacsossá válik attól, ahogy a buborékok kipukkadnak:

 

So Natural Póruskezelő maszk teszt 

 

És hogy milyen lesz a bőröm a So Natural Póruskezelő buborékos maszktól?

 

So Natural Póruskezelő maszk teszt 

 

Sokkal nyugodtabb. Lehúzza a legtöbb pirosságot. Magába szívja, és eltávolítja a felesleges zsírt, anélkül, hogy a kiszárítaná a bőrömet, sőt egészséges glowt ad neki. A pórusaim kisebbek. Az arcom feszesebb, és a tapintása rugalmas, volumenes, sima és feszes. Ezt szeretem benne annyira.

 

Az előtte-utána kép együtt

 

So Natural Póruskezelő maszk teszt

 

Amikor a barátnőm először kipróbáltam, lelkesen húzott magával a fürdőszobai tükörhöz, hogy milyen szép lett a bőre. 2-3 naponta szoktam használni. Tonert, ampullát és hidratálót viszek fel utána.

 

A So Natural Póruskezelő buborékos maszkért kattints ide!


Próbáltad már? Mi a véleményed?

 

Mentés

 
 
 
 
 

News TagsSzólj hozzá!

* Kötelező mezők