Kedvencekhez ad
LiveZilla Live Help
Tel.:  0676-508-760

Kizárólag eredeti BB krémek Koreából!

Teszt: COSRX – Olajmentes Ultra Hidratáló Lotion
Közzétéve 2017.08.27. | Posted by László Viktória - sminkkel.com
 

Teszt COSRX Olajmentes Ultrahidratáló LotionAmióta a koreai bőrápolás rajongója és követője lettem, azóta hidratálás függővé is váltam. Figyelem a bőrömet, és adok neki nedvességet újra, meg újra, meg újra.

 

És nagyon válogatós vagyok a hidratálók terén, mert a könnyű, friss hidratálókat szeretem, a gazdagabb és sűrűbb krémek helyett.

 

Mivel előnyben részesítem a pumpás hidratálókat, ezen a fronton jól indult az ismerkedésünk. Egyszerű, letisztult a designja. Egy férfi és egy nő fürdőszobájában ugyanúgy el tudom képzelni. A pumpája tökéletes, jól adagolható, akár egy egészen kicsi adagot is ki lehet nyomni belőle, pocsékolás nélkül.

 

Az illata ugyanúgy uniszex. Friss és üde, enyhén mentás-citrusos-teafaolajas beütéssel, ami gyorsan el is tűnik.

 

Az állaga se nem folyékony, se nem sűrű. A krém nagyon gyorsan és jól terül, könnyen fel is szívódik. Ahhoz viszont, hogy a felszívódás ilyen gyors és csillogásmentes legyen kell a tonizálás. (Én a COSRX Centellás tonikjával együtt használom.) Egyszer elfelejtettem magammal vinni a tonikot, és nélküle ugyan viszonylag gyorsan felszívódott a lotion, de csillogó maradt utána a bőröm. Amint újra kapott a bőröm tonikot, máris minden rendben ment újra.

 

Nagyon szerettem benne, hogy rétegezhető, és ahol szükséges, oda úgy tudok még felvinni lotiont, hogy nem terheli túl a bőrömet, sőt kifejezetten „jóllakott” érzést és puhaságot hagy maga után. Az aloé verás napvédőm is elfér még rajta. Mivel tágabbak a pórusaim, és hajlamos vagyok az aknéra, az olajmentessége óriási előny.

 

Feszesítő vagy ránctalanító hatása nincs, kifejezetten a hidratálás a specialitása. Az érzékeny bőrömön nem hogy nem okoz problémákat, de szépen nyugtatja és fel is frissíti. Gyorsan megkedveltem.

 

A COSRX Olajmentes Ultra Hidratáló Lotiont itt találod.

 

 

Te próbáltad már?

Mentés

 
 
 
 
 

News TagsSzólj hozzá!

* Kötelező mezők