5 multifunkciós kozmetikum, ami alapvető utazáshoz és nyaraláshoz

Azaz utazz egyszerűen, kényelmesen és mégis mindenre felkészülve, még akkor is, ha a bőröd érzékeny, vagy különleges ápolást igényel.


Aki megszokta a jót, annak nehezebb, amikor elhagyja azt a megszokott kényelmet és minőséget, amit az otthoni fürdőszoba jelent. A jól felépített bőrápolási rutinod helyigényes a bőröndödben.
De vannak olyan joker kozmetikumok, amik egyszerre több igényedet is kielégítik. Mik ezek?

1. Arctisztítás és ápolás több lépésben: egy lépéses lapkák

A COSRX lépéses lapkái mélyen tisztítják az arcodat, segítenek megszabadulni az elhalt hámsejtektől, és speciális ápolást is nyújtanak. És még külön vattapamacsra sincs szükséged mellettük.

Ha hajlamos vagy a pattanásokra, akkor használd ki a COSRX egy lépéses pattanás elleni lapkát érdemes választanod, érdemes választanod, ami különösen figyel a pórusaid igényeire, és normalizálja a bőröd faggyútermelését.

A COSRX egy lépéses hidratáló lapkái a gyengéd és alapos tisztítás mellett a bőröd nedvesség raktárait is feltöltik. Ha gyorsan szeretnél tiszta és üde bőrt, akkor nála a megoldás.

2. Bőrnyugtatás, regenerálás, feltöltődés, ápolás egyszerre

A Benton csiga-méh esszencia igazi megmentőd lehet, ha valami baj van. Csillapítja az égő érzést, ha túl sokat voltál a napon, vagy feltörte a cipő a lábadat. Gyorsítja a sebgyógyulást. De persze akkor is eredményesen használhatod, ha nincs semmi baj a bőröddel. Selymes, telt, finom tapintású lesz.

3. Egy krém a babáknak, a papáknak, a mamáknak… mindenkinek. Arcra és testre is.

Akkor is megadhatsz mindent a bőrödnek, ha az érzékeny. A Pyunkang Yul ATO Blue Label krémet még ekcémára is gyakran használják. De jó jegyeket kapott már a ránctalanító, bőrfeltöltő hatásáért is. Mivel 120 ml-es, akár az arcodra, akár szemkörnyékre, akár a testedre is használhatod. Sok jó hatás egyben.

4. A „nem csak” éjszakai maszk

Ha sokat vagy a szabad levegőn, a bőröd csak úgy issza magába a nedvességet. Ilyenkor bátran adj neki gyakran könnyed, hidratáló és regeneráló hatású krémeket, zseléket vagy maszkokat.

Az az egyik legjobb az éjszakai maszkokban, hogy nem csak éjszaka használhatóak.

De akkor mégis miért éjszakai maszk a nevük?

Azért, hogy tudd, elég könnyűek, ugyanakkor táplálóak ahhoz, hogy a bőröd hasznosítani tudja éjszaka a bennük lévő hatóanyagokat, azaz nem csupán nyugodtan fennhagyhatod őket ilyen hosszú időre, de a felszívódásuk is ideális lesz.

Ugyanakkor az éjszakai maszkok egyáltalán nem a megszokott, gazdag pakolások. Ne úgy képzeld el, hogy egy vastag krémréteg marad utánuk az arcodon. A bőröd nyaraláskor vagy síeléskor órákig ki van téve a nap hatásainak, így a hosszú regenerálódás és feltöltődés tökéletes válasz minderre.

Ettől függetlenül az éjszakai maszkot, ha vékonyan viszed fel, használhatod hidratáló krémként reggel, vagy akár napközben, mint egy pakolást, 15-20 percre felviheted egy kicsit vastagabban.

A hatóidő lejárta után finoman távolítsd el a felesleget, és élvezd a regenerálódott, puha, selymes bőrt. Semmi húzódás, szárazság, csak gyönyörű bőr.

Nézd meg az éjszakai maszkokat!

5. Napvédelem és hidratálás egyben

Azt szeretem a COSRX Aloés nyugtató fényvédő SPF50+/ PA+++-ben, hogy miután felkentem, a bőröm olyan sima és puha és telt lesz, hogy imádom végigsimítani. Pillanatok alatt felszívódik. Reggelente elég egy gyors tisztítás a pattanás elleni lapkával, majd jöhet az 50 faktors fényvédő, és a bőröm tipp-topp állapotban van. Aztán napközben ha van kedvem és időm vagy a bőröm igényli, akkor jöhet egy maszk, vagy hidratálás, és persze a napvédő is újra.

Te mit viszel magaddal utazáshoz?